ВЕРТИКАЛИ

Интериорен дизайн на апартамент, к.к. Слънчев бряг

 • Проектант:
  архитект Ивайло Симеонов

 • Година:
  2013

 • Фаза:
  Реализиран проект

 • Местоположение:
  к.к. Слънчев Бряг, обл. Бургас

 • Основни параметри:
  /

СИТУИРАНЕ:
Апартаментът се намира в затворен комплекс в к.к. „Слънчев бряг” обл. Бургас.
РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ:
Маломерен апартамент с площ от около 40 кв.м , състои се от преддверие, спалня, баня и тоалетна, дневно помещение с кухня, място за хранене на 3 души, мека мебел и ТВ модул.
ИНТЕРИОРНО - ПРОСТРАНСТВЕНО РЕШЕНИЕ:
От входната врата на апартамента се влиза в преддверие, в което има огледало етажерка, място за обувки и закачалка за дрехи, отворено към дневната и с връзка към банята и спалнята.
 Дневната е разделена на три функционални зони – кухня с бар плот, който е с по-голяма от стандартната ширина с възможност, да се използва като маса за хранене с два бар стола, мека мебел с ниска маса и ТВ модул.
 Спалнята е решена с легло за матрак 180/160, гардероб, гримьорна и ТВ модул с етажерки.
ВИДОВЕ МАТЕРИАЛИ И ЦВЕТОВЕ:
При този интериорен проект, желанието на клиента беше апартамента да има „средиземноморско” излъчване. Опитали сме се да удовлетворим това негово желание, като сме избрали бели таблени вратички от МДФ с дървесен фладер (за да постигнем по-ниска цена) и синьо (ламинирани ПДЧ плоскости), което придава това морско излъчване и играе ролята на цветен акцент в апартамента. Настилката е сложена от строителната фирма, която е реализирала сградата, и нашата задача е да се съобразим с нея.
ЦЕЛИ И ПОСТИЖЕНИЯ:
Апартаментът е направен с цел да се отдава под наем, затова цената за изпълнението за проекта трябва да бъде максимално ниска.
Колективът на Дизайн Център Вертикали  под ръководството на архитекти – Симеонови, сме се погрижили не само за цялостния интериорен дизайн, а и с реализацията на проекта.  /организация и изпълнение на всички строително ремонтни работи, мебели, избор на мека мебел, маси, столове, осветителни тела, килими и др./
 

Подобни проекти
Top