ВЕРТИКАЛИ

Интериорен проект на апартамент гр.Бургас, ж.к. Славейков

 • Проектант:
  архитект Ивайло Симеонов

 • Година:
  2009

 • Фаза:
  Реализиран проект

 • Местоположение:
  гр. Бургас

 • Основни параметри:
  /

СИТУИРАНЕ:
Апартаментът се намира в к-с „Славейков” гр. Бургас, в нова кооперация с южно изложение.
РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ:
Жилището е с площ от 65 кв.м , състои се от антре, спалня, баня и тоалетна и дневно помещение с кухня, трапезна маса за 5 души, мека мебел и ТВ модул.
ИНТЕРИОРНО – ПРОСТРАНСТВЕНО РЕШЕНИЕ:
От входната врата на апартамента се влиза в антре/преддверие, в което има гардероб, място за обувки и връзка със всички помещения на апартамента – дневна, спалня и баня с тоалетна.
В дневната зона се влиза през изцяло стъклена врата, през която влиза естествена светлина в антрето. Помещението е разделено на три функционални зони – кухня, трапезария с маса за хранене за 5 души, мека мебел с ниска маса и ТВ модул.
Спалнята е решена с легло за матрак 180/160, гардероб и работно място.
ВИДОВЕ МАТЕРИАЛИ И ЦВЕТОВЕ:
По отношение на цветове и материалите, целия интериорен дизайн е решен с един „опушен” дървесен декор от ламинирани ПДЧ плоскости, акрилни МДФ плоскости(бяло) и цветни акценти(зелено) в осветителното тяло, дивана, столовете и килима. Настилката е внимателно подбран ламиниран паркет, който максимално да съответства с дървесния декор заложен в мебелите.
Трапезната и холната маса са изпълнени с метални хромирани крака и лакиран плот.
Под ръководството на архитект Ивайло Симеонов, Дизайн Център Вертикали сме направили всичко, което e нужно по организацията за изпълнението на този проект: изготвяне на всички необходими чертежи, по които да се изпълнят различните специалности – ЕЛ, ВиК, Софит(окачени тавани и осветление) и мебели, а след това сме проследили внимателно тяхното изпълнение.
снимки: архитект Ивайло Симеонов
Подобни проекти
Top