ВЕРТИКАЛИ

Интериорен дизайн в нестандартна площ

Мястото е Сан Франциско, Съединените Щати, където се намира чудесното жилище, което ще представим в тази статия. Представяме интериорни решения, които ще пленят българските домакинства с визия, идея и топлота.
Впечатлихме се от уникалната атмосфера създадена в този апартамент и решихме да я споделим с вас. Надяваме се, че ще ви бъде интересно да видите целия този разкош събран на едно място.
Жилището представлява мезонет на три основи и няколко полунива на последен етаж. Това, което впечатлява на пръв поглед е простора и свободата на движение дължащи се както на общата квадратура, така и на правилно разположените мебели. Отделно от това се открива романтична панорамна гледка към целия град и неговото очарование.
Големите помещения позволяват отглеждане на истински дървета в домашна обстановка, а слънчевата светлина е в изобилие спрямо южното изложение на апартамента. Реално домът е построен в бивша складова база, реконструирана от Martin Building Company. Именно поради този факт съществуват такива височини и свободни зони.
При такъв тип постройки специалистите по интериорен дизайн могат да сътворят истински чудеса, които виждате и в този случай.
Благодарение на големите тавански капандури влиза натурална слънчева светлина и редом до тях стоят изкусно монтираните греди от естествено дърво вдъхващи живот на мезонета. Използвани са и редица модерни декориращи елементи подсилващи ефекта на пространството.
Освен като площ, апартамента впечатлява и с тематичните кътове разположени на ключови места. Собствениците имат място за партита, релакс, романтика и не на последно място работа. Разделението е направено грамотно без да се натрапва на домакините.
Акцентът пада върху белия цвят допълнен с подбор на луксозни мебели от дърво и други. Едно фантастично жилище, което всеки би пожелал да притежава. Силно се надяваме, че с тази публикация сме поблазнили вашите апетити и ви пожелаваме да почувствате този уют и вие.
 
Източник: twistedsifter.com

Top