ВЕРТИКАЛИ

Градоустройствен план гр. Севлиево, ж.к. ‘‘Казармите’’

 • Проектант:
  архитект Ивайло Симеонов

 • Година:
  2007

 • Фаза:
  курсов проект

 • Местоположение:
  гр. Севлиево, ж.к. ‘‘Казармите’’

 • Основни параметри:
  /

Подобни проекти
Top