ВЕРТИКАЛИ

Интериорен дизайн на Кроношпан - гр.Бургас

 • Проектант:
  архитект Цветан Симеонов

 • Година:
  2008

 • Фаза:
  Реализиран проект

 • Местоположение:
  гр. Бургас

 • Основни параметри:
  /

Подобни проекти
Top