ВЕРТИКАЛИ

Интериор на апртамент в гр. Бургас, ФЛОРА ПАНОРАМА

 • Проектант:
  арх. Цветан Симеонов, Герасим Симеонов, Елена Георгиева

 • Година:
  2019

 • Фаза:
  изпълнен

 • Местоположение:
  гр. Бургас

 • Основни параметри:
  133 кв.м

Апартаментът е в гр. Бургас, блок "ФЛОРА ПАНОРАМА". Oриентацията му е изток/юг, с панорамна гледка към морето и приморския парк.

На площ от 133 кв.м са разпределени следните помещения: кухня, трапезария и дневна; спалня за гости - преходна; основна спалня с гардеробна и баня; мокро помещение.
От входната врата се влиза в предверие, което е в пряка връзка с дневната зона и всички стаи на апартамента.
В дневното помещение функционално са зонирани: кухненски кът с бар плот, зона за хранене /трапезария с разтегателна маса за 8/12/, зона с мека мебел с ниска маса. TV модулът е разположен в близост до зоната за хранене, комбиниран с вграден охладител за вина.
Основната спалня е в общо помещение с обширна гардеробна, визуално отделена от леки преградни декоративни панели. Разполага със собствено санитарно помещение.
Целият дизайн е с изчистени линии и меки, топли, пастелни цветове. Ярки контрасти има само при тапицерията на меката мебел – дивани и кресла. Цветните акценти са запазени за пана, картини и аксесоари, които са лесно заменяеми във времето.
Изключение прави основната спалня, в която акцентиращият зелен цвят присъства дискретно и в корпусната мебел.
Светлата височината на жилището е 290 см. Дизайнът не предвижда структуриране на таваните, освен понижаването им, с цел топло- и звуко изолиране. Частично, в определени зони, са изпълнени обшивки от ПДЧ, имитиращи ламперия.
Акцент са осветителните тела на FLOS, BPM и VIBIA.
 

Подобни проекти
Top