ВЕРТИКАЛИ

Интериорен проект на апартамент, гр.Бургас

 • Проектант:
  архитект Ивайло Симеонов

 • Година:
  2013

 • Фаза:
  Работен проект

 • Местоположение:
  гр. Бургас

 • Основни параметри:
  /

Подобни проекти
Top