ВЕРТИКАЛИ

Интериорен проект на кухня, дневна и трапезария / гр.Бургас,Лазур

 • Проектант:
  архитект Ивайло Симеонов
  архитект Цветан Симеонов


 • Година:
  2013

 • Фаза:
  Реализиран проект

 • Местоположение:
  гр. Бургас

 • Основни параметри:
  /

Подобни проекти
Top