ВЕРТИКАЛИ

Интериорен проект на апартамент

 • Проектант:
  архитект Ивайло Симеонов

 • Година:
  2016

 • Фаза:
  реализиран

 • Местоположение:
  гр. Бургас, кв. Сарафово

 • Основни параметри:
  58 кв.м

Подобни проекти
Top