ВЕРТИКАЛИ

"ВЕРТИКАЛИ" ЕООД е създадена през 2007 г. въз основа на 15-годишния опит на архитект Цветан Симеонов и проектантската практика на ЕТ "Студио МЯРА" и архитектурно бюро Симеонов. Проектантите имат добър опит в овладяването на пространството както за домашния и офис интериор, така и за обществени сгради. Създадена е структура за цялостни интериорни решения, която е обвързана с конкретни изпълнители.

За достигнатото ниво в архитектурното проектиране и интериорния дизайн говорят множеството награди и дипломи от национални конкурси и изложби.

УСТРОЙСТВЕНО ПЛАНИРАНЕ (ГРАДОУСТРОЙСТВО)
Архитектурно студио / бюро Вертикали предлага разработване на проекти за общи и подробни устройствени планове(ПУП и ОУП), както и проекти за техни изменения. Предлагаме предварителни проучвания на възможността за застрояване на определен имот.
АРХИТЕКТУРНО ПРОЕКТИРАНЕ
Според предварително изясненото задание, можем да извършим архитектурно проектиране за вас до идейна, техническа или работна фаза. С времето натрупахме опит и знания, които ни позволяват да постигнем баланс и хармония между особеностите на терена, климатичните характеристики на мястото и спецификите, произтичащи от характера и начина на използване на всеки обект.
ИНТЕРИОРЕН И МЕБЕЛЕН ДИЗАЙН + РЕАЛИЗИЦИЯ НА ЦЯЛОСТНИ ИНТЕРИОРНИ РЕШЕНИЯ

Може да ни потърсите и за разработване на комплексен интериорен проект за дома, офиса, хотела или бизнес сградата ви. Отнасяме се към създаването на мебелен дизайн с много внимание и любов, а това е гаранция за уникалността на вашето обзавеждане. Работим с проверени подизпълнители, което гарантира, че проектите ни ще бъдат изпълнени така, както сте ги одобрили.


Архитектурно студио Бургас
адрес: гр. Бургас, ж.к. Славейков бл. 159, офис 1
тел:   (+359)56 988 289
GSM: (+359)875 23 28 07

архитект Цветан Симеонов 
GSM: (+359)888 68 67 30
 
Архитектурно студио София
адрес: гр. София , ж.к. Стрелбище, ул. Енос 11
архитект Ивайло Симеонов
GSM: (+359)885 410 318


E-MAIL: 
Vertikaliltd@gmail.com
 

ПОСЛЕДНИ АРХИТЕКТУРНИ ПРОЕКТИ НА ЖИЛИЩНИ СГРАДИ И ХОТЕЛИ:
ПОСЛЕДНИ АРХИТЕКТУРНИ ПРОЕКТИ НА ОБЩЕСТВЕНИ И ПРОМИШЛЕНИ СГРАДИ:
ПОСЛЕДНИ ПРОЕКТИ ЗА ИНТЕРИОР И МЕБЕЛЕН ДИЗАЙН:
ПОСЛЕДНИ ГРАДОУСРОЙТВЕНИ ПРОЕКТИ:
Последни Mood Wood Design:
ПОСЛЕДНИ АРХИТЕКТУРНИ СКИЦИ И ИНСТАЛАЦИИ:
Проекти филтрирани по групи
проекти 1991-2017 проекти 2016 проекти 2015 проекти 2014 проекти 2013 проекти 2011-2012 проекти 2008-2010 проекти на жилищни сгради жилищни кооперации проекти на хотели Проекти на многофамилни жилищни сгради проекти на еднофамилни къщи вилни сгради ваканционни селища административни сгради промишлени сгради обществени сгради и съоръжения индустриални сгради търговски центрове и шоурумове градоустройствено планиране интериор дизайн на апартаменти интериорен дизайн мебелен дизайн жилищни интериори обществени пространства изложбени павилиони архитектурни скици инсталации проект на автосервиз интериорни стълби и парапети архитектурно проектиране проект на къща къща на морето проект на кухня реализирани архитектурни проекти архитектурни проекти 2014-15 проекти за реконструкция и реновация проекти на къщи с плосък покрив Реализирани интериорни проекти Проекти на къщи с керемиди архитектурни проекти на сгради и комплекси интериорни проекти и мебелен дизайн
Top