Услуги

УСТРОЙСТВЕНО ПЛАНИРАНЕ /ГРАДОУСТРОЙСТВО/
Разработване на проекти за общи и подробни устройствени планове, както и проекти за техни изменения. Предлагаме предварителни проучвания на възможността за застрояване на определен имот.

АРХИТЕКТУРНО ПРОЕКТИРАНЕ /ИНВЕСТИЦИОННО ПРОЕКТИРАНЕ/
Изработване на инвестиционни проекти за: Жилищни – еднофамилни и многофамилни, хотели и ваканционни комплекси, обществени , търговски и промишлени сгради.

Широк кръг от специалисти , с които работим, осигурява проектиране по всички части нужни за окомплектоване на цялостен инвестиционен проект: Архитектурна, Конструктивна, Технологична, Електротехническа, КИПиА, ОВК и ЕЕ, ВиК, Геодезия (вертикална планировка и трасировка), Пътна, Пожарна безопасност, Паркоустройство и благоустройство, ПБЗ, Проект за управление на отпадъците. Проектите могат да бъдат разработени в различни фази: Идейна , техническа или работна

ИНТЕРИОРЕН И МЕБЕЛЕН ДИЗАЙН +РЕАЛИЗАЦИЯ
Предлагаме :

• интериорен дизайн,

• мебелен дизайн, 

• авторски надзор, 

• анализи и консултации,

• изпълнение, производство за търговски обекти, заведения, жилища, офиси, експозиционни щандове и др.

Дизайн Център Вертикали ще направи пълен проект и обзавеждане на Вашия дом. За да е по-лесно за нашите клиенти, ние се опитахме да обхванем всичко, което е свързано с един интериорен проект до неговото осъществяване. Започвайки с идеята, изработката на работен проект, авторски надзор, ремонтно- довършителните работи, изработката на мебели, консултациите и доставката на материали. Разбира се Вие може да имате свои майстори, доставчици или мебелни фирми, с които работите. В такъв случай ние с готовност ще работим с тях. С предаването на работния проект Вие ще имате всички необходими чертежи, за да можете да получите оферти и от други места за мебелите и ремонтните дейности. В случай, че сте поискали от нас и авторски надзор, то ние ще си сътрудничим с хората, които сте избрали за подизпълнители.

Интериорен проект :

Интериорният проект разделяме на три основни части. Всяка от тях може да бъде поръчана отделно, но за да получите възможно най-близък резултат до проекта, ние Ви препоръчваме да използвате целия пакет от 3-те подчасти.

1. Идеен проект;

2. Работен проект;

3. Авторски надзор.

Изготвяне на идеен проект

1. Първи етап:

посещение на проектанта на обекта за оглед и снемане на размери.

2. Втори етап – изготвяне на проекта:

планировка на помещенията и функционално зониране на мебелите;

предложение за стилово решение на отделните помещения;

предложение за типове и видове мебели;

предложение за типове и видове осветителни тела;

предложение за видове настилки;

предложение за цветови и декоративни решения по стени и тавани;

3D визуализация на всички помещения.

3. Трети етап:

среща с проектанта за обсъждане на предложените от него варианти;

Изготвяне на работен проект

 След като имаме готов идеен проект, може да продължим да работим заедно за да изготвим и работен. Той включва изработка и предаване на клиента на цялата техническа документация:

• план на помещенията и разпределение на мебелите;

• план на настилките;

• план на таваните и изнесени специфични детайли от тях;

• план на осветлението;

• план за ВиК и ел. инсталация;

• чертежи на мебелите с нанесени размери;

• 3D визуализация на окончателния вариант на проекта;

• квадратури на подови настилки, стени, тавани;

• спецификация на детайли, които ще бъдат закупени готови;

• оферти за мебели, тапети, мазилки, настилки и т.н.

Осъществяване на авторски надзор:

 Ако искате проект, който Ви дадем да съответства максимално до реализацията, ще Ви бъде необходим авторски надзор. Там ние проследяваме дали се изпълнява проекта, ако изникне някаква необходимост от малка промяна от проекта – ние ще вземем оптималното решение. Ще съпоставим реално избраните цветове. Ще се съобразим с наличностите. Ще подберем съвсем точните нюанси. Ще обясняваме на майсторите.

Допълнителни услуги:

• ремонтни и довършителни дейности;

• консултации при избора на бои и настилки;

• консултации при избора на ел. уреди.

Ремонт и довършителни работи:

 Ако не разполагате с майстори или не Ви се занимава, ние ще Ви осигурим екипи за цялостен ремонт и довършителни работи. След изготвяне на работния проект, можем да остойностим проекта и да Ви дадем оферта за строително-ремонтните дейности.

Консултации при избор на бои и настилки:

На пазара в момента има голям избор на материали и човек често е затруднен при избора. Ако не Ви се правят безкрайни разходки по магазините и искате да си спестите време и пари, ние ще Ви консултираме.

Консултации при избор на електроуреди:

 Дизайн Център Вертикали работи с почти всички марки ел. уреди на българския пазар. Ще изберем заедно най-подходящия за Вас уред, според зададената от Вас ценова категория и изисквания за функции.

 Цената на интериорния проект е  в зависимост от сложността и квадратуратa на проекта, можете да направите запитване за цена и да получите точна оферта за интериорен дизайн.

Работим с много партньори за изпълнение на интериорния проект, от които нашите клиенти ползват отстъпки:

Моля, прочетете "ПОЛИТИКА ПО ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ". Сайтът ни използва бисквитки